2h+alk+kt+s
45m2
121 556 €

Tehokas ”kolmio” koko huoneiston levyisellä parvekkeella.

Huoneisto majoittaa 4+2 lomailijaa: huoneistossa on yksi parisängyllä ja kiintokalusteilla varustettu makuuhuone, erillinen alkovi toisella puolen huoneistoa ja lisäyöpyjät majoitat tarvittaessa olohuoneen levitettävällä sohvalla.

Keittiö ja oleskelutilat on yhtenäistä avointa tilaa, jolloin kestitse vieraitasi samalla, kun valmistat maittavat ruuat. Jos haluat hemmotella itseäsi, on Ylläksen monipuoliset ravintolat lähettyvillä.

Kauniista talvikeleistä pääsee nauttimaan omalla isolla parvekkeella, jossa maisemia katsellessa voi nauttia myös kupin kuumaa kahvia. Huoneistossa on erillinen wc ja kylpyhuoneen yhteydessä on oma sauna. Mikä olisi mukavampaa kuin nauttia rentouttavista löylyistä ulkoilupäivän jälkeen?

Perustiedot

G
2h+alk+kt+s
45m2
2
Pohjakuva
Laskijantie 10, 95980 Kolari
Oma
Pienkerrostalo
Kaukolämpö

Hintatiedot

121 556 €
172 444 €
294 000 €
225 € / kk
934 € / kk

Varaa tämä huoneisto

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Mitä asiakkaamme meistä sanovat?

”Olen tyytyväinen rauhalliseen lomanviettoon. En kaipaa yleistä hälyä. Luonto on erittäin rakas minulle. Levi on paras.”

”Osakkeita omistamme Kätkähovissa kaksi kappaletta, joten viikkoja vuodessa tulee käyttöömme noin 15 – 17 kappaletta. Tämä riittää täysin meidän, lastemme ja lastenlapsiemme tarpeisiin. Asunto on nyt noin 14 vuotta vanha ja edelleen toimii hyvin. Muutoin olemme vuoden eri toimintoihin tyytyväisiä.”

”Levihovin viestintä on asiallista, esimerkiksi omista viikoista saa hyvin tiedon.”

”Homma pelaa ja huoneistomme on pysynyt hyvässä kunnossa.”

Me olemme Levihovi.

Mottona on, että vain se mikä kelpaa itselle, voi kelvata asiakkaillekin.
Koko tuotanto pohjautuu osaomisteiseen konseptiin, joka mahdollistaa edullisen, mutta kuitenkin tasokkaan loma-asunnon oman käyttötarpeen ja rahoitusmahdollisuuksien mukaan.