3h+kt+s
59,5m2m2

Tilavassa ylimmän kerroksen 59 neliön lomahuoneistossa viihtyy isollakin porukalla.

Keittiö ja oleskelutilat on yhtä avointa tilaa, jolloin kestitse vieraitasi samalla, kun valmistat maittavat ruuat. Jos haluat hemmotella itseäsi, on Ylläksen monipuoliset ravintolat lähettyvillä. Oleskelutiloissa on varaus kevyttakalle.

Huoneisto majoittaa 4+2 lomailijaa: huoneistossa on kaksi hyvän kokoista makuuhuonetta säilytystiloineen sekä olohuoneeseen mahtuu levitettävä sohva. Eteisen runsaat säilytystilat takaavat, että kaikille harrastusvälineille löytyy oma paikka.

Kylpyhuoneen lisäksi huoneistossa on erillinen wc. Aktiiviliikkuja osaa arvostaa, että huoneistoon on valmiiksi suunniteltu kuivauskaappi, tila omalle pyykkihuollolle ja oma sauna.

Kokonaisuuden kruunaa huoneiston levyinen parveke. Nauttiessasi aamukahvia kauniissa, neljän vuodenajan mukaan vaihtuvissa maisemissa, huomaat ajattelevan…”olen lomalla. ”

Perustiedot

H
3h+kt+s
59,5m2m2
3
Pohjakuva
Iso-Ylläksentie 42, 95980 Kolari
Oma
Pienkerrostalo
Kaukolämpö

Varaa tämä huoneisto

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Mitä asiakkaamme meistä sanovat?

”Olen tyytyväinen rauhalliseen lomanviettoon. En kaipaa yleistä hälyä. Luonto on erittäin rakas minulle. Levi on paras.”

”Osakkeita omistamme Kätkähovissa kaksi kappaletta, joten viikkoja vuodessa tulee käyttöömme noin 15 – 17 kappaletta. Tämä riittää täysin meidän, lastemme ja lastenlapsiemme tarpeisiin. Asunto on nyt noin 14 vuotta vanha ja edelleen toimii hyvin. Muutoin olemme vuoden eri toimintoihin tyytyväisiä.”

”Levihovin viestintä on asiallista, esimerkiksi omista viikoista saa hyvin tiedon.”

”Homma pelaa ja huoneistomme on pysynyt hyvässä kunnossa.”

Me olemme Levihovi.

Mottona on, että vain se mikä kelpaa itselle, voi kelvata asiakkaillekin.
Koko tuotanto pohjautuu osaomisteiseen konseptiin, joka mahdollistaa edullisen, mutta kuitenkin tasokkaan loma-asunnon oman käyttötarpeen ja rahoitusmahdollisuuksien mukaan.