Levihovi

Tutustu meihin

Laatu, toimivuus ja lomailun helppous ovat meille tärkeitä arvoja.

Yli 20 vuotta loma-asuntorakentamista

Polar-Venture Oy on täysin varusteltujen ja kalustettujen loma-asuntojen rakentaja. Toiminta alkoi Levillä vuonna 1999, jolloin Koutamaalle nousi 80 neliön huoneistot kolmessa paritalossa. Vilkkaan kysynnän vuoksi yhtiö jatkoi loma-asuntojen tuotantoa samalla alueella.

Loma-asuntoja on rakennettu myös Kalajoen Hiekkasärkille, Paltamo Golfin alueelle Oulujärven rantamaisemiin sekä Iso-Ylläksen matkailukeskukseen.

Vain se mikä kelpaa itselle, voi kelvata asiakkaillekin

Asiakkailta vuosin varrella saadut vinkit ja parannusehdotukset on huomioitu kohteiden suunnittelussa. Näin on syntynyt loma-asuntoja, joissa omistajat ja heidän vieraansa viihtyvät!

Motto on, että vain se mikä kelpaa itselle, voi kelvata asiakkaillekin. Koko tuotanto pohjautuu osaomisteiseen konseptiin, joka mahdollistaa edullisen, mutta kuitenkin tasokkaan loma-asunnon oman käyttötarpeen ja rahoitusmahdollisuuksien mukaan.

Mitä asiakkaamme meistä sanovat?

”Olen tyytyväinen rauhalliseen lomanviettoon. En kaipaa yleistä hälyä. Luonto on erittäin rakas minulle. Levi on paras.”

”Osakkeita omistamme Kätkähovissa kaksi kappaletta, joten viikkoja vuodessa tulee käyttöömme noin 15 – 17 kappaletta. Tämä riittää täysin meidän, lastemme ja lastenlapsiemme tarpeisiin. Asunto on nyt noin 14 vuotta vanha ja edelleen toimii hyvin. Muutoin olemme vuoden eri toimintoihin tyytyväisiä.”

”Levihovin viestintä on asiallista, esimerkiksi omista viikoista saa hyvin tiedon.”

”Homma pelaa ja huoneistomme on pysynyt hyvässä kunnossa.”

Me olemme Levihovi.

Mottona on, että vain se mikä kelpaa itselle, voi kelvata asiakkaillekin.
Koko tuotanto pohjautuu osaomisteiseen konseptiin, joka mahdollistaa edullisen, mutta kuitenkin tasokkaan loma-asunnon oman käyttötarpeen ja rahoitusmahdollisuuksien mukaan.