4H + k + s + 2wc + pukuhuone + ak
133m2
299 900 €

Huolella hiottu lomahuvila

Lomaosake golfviheriön ja Oulujärven välittömässä läheisyydessä!

Paltamo Golfhovi B

Eteinen on sijoitettu asunnon keskiöön, joka jakaa keittiö-olohuoneen ja saunatilat asunnon eri puolille. Eteisestä löytyy peilikaapit ulkovaatteita varten. Eteisen yhteydessä on myös iso erillinen wc.

Keittiö-olohuone on korkea ja avoin tila, jonka ikkunoista aukeaa upeat näkymät Oulujärvelle. Olohuoneen nurkasta löytyy takka, joka lämmittää ja luo tunnelmaa talven iltoihin. Keittiöstä löytyy runsaasti kaappi- ja tasotilaa sekä ruoanlaittoa helpottaa laadukkaat AEG:in kodinkoneet.

Ensimmäisen kerroksen toisesta päästä löytyy upeat saunatilat ja kodinhoitohuone sekä yksi makuuhuone, jossa säilytystilaa on paljon kiinteiden peilikaappien muodossa.

Kodinhoitohuoneessa on hyvin kaappitilaa, pyykkikone ja kuivauskaappi, jos golfkentällä sattuu kastumaan. Kodinhoitohuoneen yhteydessä on lukolliset kaapit jokaiselle osakkeen omistajalle.

Saunatiloissa on erillinen pukeutumistila, josta on pääsy parvekkeelle. Saunasta kahden ikkunan ansiosta näkymä kauniille Oulujärvelle, pesuhuone on varustettu kahdella suihkulla.

Yläkerran aulassa on sopivasti tilaa sohvaryhmälle ja aulasta on myös kulku katetulle parvekkeelle sekä aulan yhteydessä on erillinen wc.

Yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta, jossa isommassa on säilytystilaa kiintokaapin muodossa.

 

 

 

Perustiedot

B
4H + k + s + 2wc + pukuhuone + ak
133m2
Birdiekuja, 88300 Paltamo
Mökki tai huvila

Hintatiedot

299 900 €
660 € / kk

Varaa tämä huoneisto

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Mitä asiakkaamme meistä sanovat?

”Olen tyytyväinen rauhalliseen lomanviettoon. En kaipaa yleistä hälyä. Luonto on erittäin rakas minulle. Levi on paras.”

”Osakkeita omistamme Kätkähovissa kaksi kappaletta, joten viikkoja vuodessa tulee käyttöömme noin 15 – 17 kappaletta. Tämä riittää täysin meidän, lastemme ja lastenlapsiemme tarpeisiin. Asunto on nyt noin 14 vuotta vanha ja edelleen toimii hyvin. Muutoin olemme vuoden eri toimintoihin tyytyväisiä.”

”Levihovin viestintä on asiallista, esimerkiksi omista viikoista saa hyvin tiedon.”

”Homma pelaa ja huoneistomme on pysynyt hyvässä kunnossa.”

Me olemme Levihovi.

Mottona on, että vain se mikä kelpaa itselle, voi kelvata asiakkaillekin.
Koko tuotanto pohjautuu osaomisteiseen konseptiin, joka mahdollistaa edullisen, mutta kuitenkin tasokkaan loma-asunnon oman käyttötarpeen ja rahoitusmahdollisuuksien mukaan.