3h+kt+s
64m2
37 124 € / osuus

Yksi lomaosake on kuudesosa koko lomahuoneiston osakkeista. Huoneisto on täysin kalustettu ja kalusteet sisältyvät hintaan.

Taloyhtiön isoimmassa 64 neliön lomahuoneistossa viihtyy useampikin lomailija.

Keittiö ja oleskelutilat on yhtenäistä avointa tilaa, jolloin kestitse vieraitasi samalla, kun valmistat maittavat ruuat. Jos haluat hemmotella itseäsi, on Ylläksen monipuoliset ravintolat lähettyvillä. Oleskelutiloissa on varaus kevyttakalle.

Huoneisto majoittaa 4+2 lomailijaa: huoneistossa on kaksi hyvän kokoista makuuhuonetta säilytystiloineen sekä olohuoneeseen mahtuu levitettävä sohva.

Kylpyhuoneen lisäksi huoneistossa on erillinen wc. Aktiiviliikkuja arvostaa, että huoneistoon on valmiiksi suunniteltu kuivauskaappi, tila omalle pyykkihuollolle ja oma sauna.

Kokonaisuuden kruunaa huoneiston levyinen parveke. Nauttiessasi aamukahvia kauniissa, neljän vuodenajan mukaan vaihtuvissa maisemissa, huomaat ajattelevan…”olen lomalla. ”

Perustiedot

E, Osaomistus
3h+kt+s
64m2
2
Pohjakuva
Laskijantie 10, 95980 Kolari
Oma
Pienkerrostalo
Kaukolämpö

Osaomistuksen hintatiedot

37 124 €
78 000 €
Huoneistot C, D, E ja K myydään 1/6 osaomistuksina, jolloin omistajalla on käyttöoikeus joka kuudes viikko. Vuodessa yhteensä 8,5 viikkoa.

Varaa tämä huoneisto

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Mitä asiakkaamme meistä sanovat?

”Olen tyytyväinen rauhalliseen lomanviettoon. En kaipaa yleistä hälyä. Luonto on erittäin rakas minulle. Levi on paras.”

”Osakkeita omistamme Kätkähovissa kaksi kappaletta, joten viikkoja vuodessa tulee käyttöömme noin 15 – 17 kappaletta. Tämä riittää täysin meidän, lastemme ja lastenlapsiemme tarpeisiin. Asunto on nyt noin 14 vuotta vanha ja edelleen toimii hyvin. Muutoin olemme vuoden eri toimintoihin tyytyväisiä.”

”Levihovin viestintä on asiallista, esimerkiksi omista viikoista saa hyvin tiedon.”

”Homma pelaa ja huoneistomme on pysynyt hyvässä kunnossa.”

Me olemme Levihovi.

Mottona on, että vain se mikä kelpaa itselle, voi kelvata asiakkaillekin.
Koko tuotanto pohjautuu osaomisteiseen konseptiin, joka mahdollistaa edullisen, mutta kuitenkin tasokkaan loma-asunnon oman käyttötarpeen ja rahoitusmahdollisuuksien mukaan.