2h+kt+s
34,5m2

Päätykaksio!

34,5 m2 kompakti päätylomahuoneisto on suunniteltu erittäin tehokkaaksi kaksioksi, josta ei hukkaneliöitä löydy. Päätysijainnin ansioista ikkunat avautuvat kahteen ilmansuuntaan ja antaa luonnonvalon tulvia huoneistoon.

Huoneistoon mahtuu 2+2 lomailijaa: erilliseen makuuhuoneeseen mahtuu vaatekaappien lisäksi vaivatta parisänky, kun puolestaan lisäyöpyjät voi majoittaa olohuoneen vuodesohvalle.

Keittiössä voi valmistaa herkullisen illallisen laskettelupäivän jälkeen, mutta jos haluaa hemmotella itseään, voi lähteä myös kohti Ylläksen monipuolisia ravintoloita.

Kokonaisuuden aktiiviliikkujalle kruunaa kuivauskaappi, tila omalle pyykkihuollolle sekä oma sauna.

Perustiedot

A
2h+kt+s
34,5m2
1
Pohjakuva
Iso-Ylläksentie 42, 95980 Kolari
Oma
Pienkerrostalo
Kaukolämpö

Varaa tämä huoneisto

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Mitä asiakkaamme meistä sanovat?

”Olen tyytyväinen rauhalliseen lomanviettoon. En kaipaa yleistä hälyä. Luonto on erittäin rakas minulle. Levi on paras.”

”Osakkeita omistamme Kätkähovissa kaksi kappaletta, joten viikkoja vuodessa tulee käyttöömme noin 15 – 17 kappaletta. Tämä riittää täysin meidän, lastemme ja lastenlapsiemme tarpeisiin. Asunto on nyt noin 14 vuotta vanha ja edelleen toimii hyvin. Muutoin olemme vuoden eri toimintoihin tyytyväisiä.”

”Levihovin viestintä on asiallista, esimerkiksi omista viikoista saa hyvin tiedon.”

”Homma pelaa ja huoneistomme on pysynyt hyvässä kunnossa.”

Me olemme Levihovi.

Mottona on, että vain se mikä kelpaa itselle, voi kelvata asiakkaillekin.
Koko tuotanto pohjautuu osaomisteiseen konseptiin, joka mahdollistaa edullisen, mutta kuitenkin tasokkaan loma-asunnon oman käyttötarpeen ja rahoitusmahdollisuuksien mukaan.