1
96m2
Kohde valmistunut vuonna 2006

Tervetuloa Vesisarantielle!

Kalajoelle saapuessasi astut täysin kalustettuun, huolettomaan omaan huvilaan Vesisarantielle. 

Huoletonta lomailua palveluiden ääressä

Hulppeissa kolmikerroksisissa lomahuviloissa on pohjaratkaisut mietitty viimeistä piirtoa myöten.

Kalajoen monipuoliset sekä ympärivuotiset liikuntamahdollisuudet alkavat miltei ulko-ovelta. Kesäisin lenkkipolkuina, talvisin valaistuina hiihtolatuina sekä nimensä veroisesti golfklubi on 5 min kävelymatkan päässä.

Asunnot

Nyt saatavilla ainutlaatuinen huvila osa-omistukseen!

B5 | Vapaa


4H+K+S+3WC

96 m2

44 900 € / osuus

80 €/kk

Kuvia kohteesta

Kalajoki, Hiekkasärkät

Kalajoen Hiekkasärkät ovat suosittu luontokohde ja matkailukeskus Kalajoella, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa. Matkailukeskus tarjoaa aktiviteettejä ympärivuotisesti jokaisen makuun. Aktiivilomailijalle löytyvät kattavat hiihto- ja sauvakävelyreitistöt sekä upeat lenkkeilymaastot. Rauhaa ja hemmottelua kaipaaville kylpylähotelli hyvinvointi-, terveys- ja kuntoliikuntapalveluineen tarjoaa irtiottoa hektisestä arjesta. Kattavasta ruoka- ja viihderavintolapalveluista löytyy jokaiselle kävijälle varmasti sopiva illanviettopaikka.

Mitä asiakkaamme meistä sanovat?

”Olen tyytyväinen rauhalliseen lomanviettoon. En kaipaa yleistä hälyä. Luonto on erittäin rakas minulle. Levi on paras.”

”Osakkeita omistamme Kätkähovissa kaksi kappaletta, joten viikkoja vuodessa tulee käyttöömme noin 15 – 17 kappaletta. Tämä riittää täysin meidän, lastemme ja lastenlapsiemme tarpeisiin. Asunto on nyt noin 14 vuotta vanha ja edelleen toimii hyvin. Muutoin olemme vuoden eri toimintoihin tyytyväisiä.”

”Levihovin viestintä on asiallista, esimerkiksi omista viikoista saa hyvin tiedon.”

”Homma pelaa ja huoneistomme on pysynyt hyvässä kunnossa.”

Me olemme Levihovi.

Mottona on, että vain se mikä kelpaa itselle, voi kelvata asiakkaillekin.
Koko tuotanto pohjautuu osaomisteiseen konseptiin, joka mahdollistaa edullisen, mutta kuitenkin tasokkaan loma-asunnon oman käyttötarpeen ja rahoitusmahdollisuuksien mukaan.